7 dage til VM!!!

Har stadig ikke forstået, at jeg om 7 dage flyver 11000 km syd på til Jakarta, Indonesien. Og om jeg glæder mig? Mere end nogensinde!!!  

Det er en af mine største drømme at stå til et verdensmesterskab! under National Team Denmark. Det bliver jo ikke større!! Så skulle det da lige være når jeg skal med til senior VM 😉

   ⁃    Vi rejser søndag d. 8 november fra Aalborg til Amsterdam, videre derfra til Jakarta. Det bliver en lang flyvetur 15timer og 25 min. :-O. Men det betyder intet når man er på vej til at udleve sin største drøm.

  

2 Comments

 1. Henrik
  2015/11/02

  Det er for vildt Mille.
  Uanset hvordand det går, så er bare det at være med jo en kæmpe ære.
  Men selvfølgelig krydser jeg fingre for noget metal.
  Er stolt af at ha’ en pitbull som dig i klubben.
  Det bliver spændende at følge dig.
  Pøj pøj

  • Mille
   2015/11/05

   Hey Henrik
   Mange tak;-) Ja det bliver svært at opnå metal ved et VM. Jeg føler jeg har gjort alt hvad der overhovedet har været muligt med hensyn til træning, stævner og kost, kontra den tid jeg har haft til rådighed siden sommerferien. Så må vi se hvor langt det rækker i VM sammenhæng.
   Det bliver vildt spændende at se hvordan man kæmper i andre dele af verdenen og hvor stor niveau forskel der måtte være.
   Jeg vil prøve at opdatere her på siden fra Jakarta så ofte det lader sig gøre, med kamptider resultater og link til livestreaming 😉
   Mille

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.