Ishøj Kumite Cup 2018

Sæsonen blev sat i gang til Danmarks største internationale stævne, Ishøj Kumite cup 2018.  Som noget nyt, kan jeg nu stille op i både U21 og senior klassen. Derudover kæmpede jeg holdkamp sammen med Amanda og Victoria fra sportskarate.dk

Stævnet startede ude med tidlig indvejning, hvorefter jeg havde nogle timer til, at blive klar i hovedet.
Jeg startede ud med senior puljen -50kg. i første kamp, og kom foran 1-0. Kampen ender 2-3 til min modstander fra Polen, der desværre fik scoret et point i de sidste 3 sekunder. Hun taber sin næste kamp til Grækenland, så derfor ingen opsamling i senior puljen til mig.

Efter en “øv” følelse i første kamp, skulle jeg på gulvet igen i U21 -50kg. Jeg havde i opvarmningen forberedt mig på at møde en islænding. Desværre mødte hun ikke op og derfor vandt jeg automatisk. Næste kamp var imod Rebecca Craig fra Skotland (Bronze vinder til U21 EM 2017 -50kg.) Jeg kommer godt fra start og kommer foran 1-0.  Dernæst et forsøg på en scoring som jeg desværre “misstimer “og bliver sparket i hovedet. Jeg jagter de sidste 2 point resten af kampen. Hun får desværre lukket ret godt ned for mine scoringsforsøg og kampen ender 1-3.  Rebecca Craig går i finalen, hvor jeg så får mulighed for opsamling. I 1. opsamlingskamp skal jeg igen møde polakken fra agens tidligere kamp som ender 0-3.

Efter U21 puljen, er jeg enormt frustreret og irriteret over de tabte kampe. Alligevel blev jeg nødt til at holde hovedet koldt og fokusere på, at gøre mit bedste for mit Team i holdkampende.
I første holdkamp trak vi Irland.

1. kamp:
Victoria -61kg. vinder 7-0 mod Irland.

2. Kamp:
Amanda -61. taber 0-1 mod Irland.

3. kamp:
Mille -50 kg. Vinder 3-0 mod Irland.

Efter at have været på arealet i holdkamp og endelig lykkedes med nogle scoringer, var jeg igen klar til kampen mod Findland. Desværre tabte både Victoria og Amanda deres kampe, hvilket vil sige, at jeg ikke fik muligheden for at kæmpe.

Alt i alt et godt stævne, dog ikke med de resultater jeg havde sat mig for. Med det sagt, fik jeg alligevel scoret på nogle teknikker jeg normalt ikke plejer.
Så den følelse vil jeg arbejde videre på til træning og rette mit fokus mod sæsonens næste stævne som er K1 Serie A i Spanien. Jeg stiller op i -50kg. og er mere end klar til at møde verdens bedste karatekæmpere.

Mille.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.