Karate 1 Salzburg

Karate 1 Series A – Salzburg 2018

 

Lige hjemvendt fra årets første udtagelsesstævne (Senior VM 2018) i Salzburg med blandede følelser.

Vi kørte den lange tur til Østrig torsdag morgen, da vi skulle være ved registreringen senest kl. 21 torsdag aften. Derefter kørte vi direkte til vores hotel, hvor vi alle hyggede sammen i et par timer.

Om fredagen var det kun Kata kæmperene der skulle på arealerne i hallen, så vi brugte fredag formiddag på at kigge vores lodtrækning igennem og få overstået weight-in.

Weight-in var dog under al kritik. Indvejningen foregik på HQ hotellet, hvor alle stævnets 2000 deltagere blev samlet for at blive vejet ind på samme tid. Dette resulterede i, at mange af os blev mast og skubbet. Det var under al kritik af WKF, da rigtig mange kæmpere lægger lige på vægt grænsen og derfor ikke har spist og drukket det sidste døgns tid for netop lige at klare indvejningen. Efter 2,5 time var vi endelig færdig ved weight-in og kørte derfor til Salzburg centrum for at spise og hygge os sammen inden vi skulle kæmpe lørdag.

Jeg havde trukket Kirgizistan i første runde som passede mig helt fint. Jeg lagde mit fokus på mine egne forventninger til mig selv, og hvordan jeg ville gå på arealet og løse opgaven mod en anderledes kæmper end jeg normalt møder. Så inden kampen var jeg ved godt mod, og glædede mig til at kæmpe.
Første kamp ender 1-0, så jeg gik videre og skulle derefter møde en stærk kæmper fra Makedonien. Denne kamp ender 0-1 til min modstander der desværre for scoret ét point i de sidste 8 sekunder af kampen.

En rigtig træls følelse lige efter kampen, da jeg følte jeg havde ”læst” hende og egentlig bare ventede på åbningen kom, men jeg blev fanget og mistede selv den vigtige scoring. Desværre var heldet bare til hendes side denne gang.

Makedonien taber desværre til Japan i hendes 3. kamp som betyder jeg ikke får mulighed for opsamling og dermed muligheden for en bronzekamp.

Makedonien ender på en samlet 7. plads ud af 85 kæmpere.

Overordnet er jeg godt tilfreds med min egen præstation denne weekend, da jeg hele tiden var ved godt mod som lagde en dæmper på nervøsiteten jeg ellers kæmper en del med at overvinde.
Næste stævne er danmarksmesterskaberne i Holstebro og dernæst sæsonens sidste udtagelsesstævne i Amsterdam, som er vigtig for min udtagelse til senior VM 2018 i Madrid.

 

Mille

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.