C.E.K Skotland

Jeg har i denne weekend trænet med en af de bedste klubber (C.E.K) i Skotland

Denne træning var en privat aftale jeg fik gennemført gennem nogle af mine venner fra det skotske landshold, som snakkede med deres træner omkring planlægningen.

Denne træning har for mig været utrolig nyttig, da Danmarksmesterskaberne ligger lige om hjørnet, men også som ny trænings inspiration.

Træningen var delt op i 3 træningspas.

  1. Træningspas: En masse interval øvelser med fokus på forskellige bevægelsesmønstre og hastighed. I mellem de forskellige øvelser blev der kørt 3 kampe som sparring. Hvilket for mig var super fedt, da det var nogle kæmpere jeg normalt ikke træner sammen med.
  2. Træningspas: Fokus på kondition. Her blev karaten lagt på hylden og dermed bare kørt igennem med forskellige styrkeøvelser der gavner karate koordinationen. Udover styrkeøvelserne kørte vi rigtig meget kondition ved benyttelse af puder, hvor vi lavede forskellige koordinationer og en MASSE intervaller.
  3. Træningspas: Normalt ville træningen være stoppet efter de to første træningspas. Men da en stor delegation fra Irland var kommet til Skotland for at udtage nogle af deres karate udøvere til landsholdet trænede vi en time ekstra. Denne træning bestod mest af små sparringsrunder (kampe) og finpudsning af vores favorit teknikker.

 

Det har været en super lærerig og spændende weekend, hvor jeg tager ny inspiration- og erfaring med hjem til Danmark.
Det har givet mig utrolig meget at få trænet med nogle andre karate udøvere som ikke træner præcis det samme som jeg normalt gør.

En stor TAK til mine sponsorer der gør det muligt at få gennemført træningspas som disse der er super vigtige for at kunne blive ved med at udvikle sig inden for sportskarate.

Som sagt er DM lige om hjørnet og der er allerede kommet kamp lister som I kan se her.
(Vær opmærksom på, at female -50kg er slået sammen med female -55kg – både i senior og ung senior. Stiller også op i shobu ippon”

 

Mille

Chris Ewing – Mille – Aaron

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.