DM 2018

Danmarksmesterskaberne 2018

Som nyoprykket til senior rækken, vidste jeg på forhånd det ikke ville blive nogen let opgave at tage en DM titel for 5 år i træk 🙂 Og det blev da også på mange måder et anderledes DM, forstået på den måde at jeg ihvertfald skal vende mig til at det lige pludseligt er ens klubkammerater, ens støtter til internationale stævner -der lige pludselig står som ens modstander i kampen om DM metal. Men selvfølgelig ved man det inderst inde, at ens bedste klubkammerater pludselig kan blive ens rivaler til både DM og om udtagelsen til VM og EM.

Dette års DM resulterede i en sølvmedaljen i u21 -55kg og bronze i senior -55 kg.
Overordnet er jeg rimelig tilfreds med min indsats, da jeg gik på arealet fast besluttet på at gøre brug, af de teknikker jeg havde trænet på i ugerne op til DM. Den blandede følelse at kæmpe mod klubkammeraterne arbejder jeg lidt videre på 🙂

Se billeder fra DM her

Mille.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.