Truck Center Horsens

En altafgørende faktor for at jeg kan beholde landsholdspladsen, samt optimerer mine træningspas er at jeg har mulighed for at komme til Aalborg to gange om ugen og træne med de øvrige landsholdskæmpere og få bedst mulig sparring. Det bliver til små 650 km om ugen!! Umuligt at få til at hænge sammen økonomisk på en S.U.

Dette giver et billede af hvor afhængig en del af de Danske eliteidræts udøvere er af deres sponsorer.

Muligheden for transport har min tro hovedsponsor Truck Center Horsens sørget for. Jeg er meget ydmyg og taknemmelig 🙂


Og med støtte i år fra Domea Horsens – Brigsted Massage – Murerfirmaet Hillestrøm – Brdr. Jensen A/S – Horsens Gulvafslibning – Baze – vil det være muligt for mig at deltage i de vigtigste internationale og nationale stævner.

Jeg føler mig meget priviligeret og beæret over den helt fantastiske opbakning fra jer alle.

Af hele mit “Karate” hjerte TAK.

Mille.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.