Polish Open 2018

Hej alle,

Starten af oktober startede ud med 2 store internationale stævner.

Efter en god opstart til sæsonens 1. udtagelsestævne i september, hvor jeg kæmpede mig til både guld i u21 og senior ved Lion Cup 2018, tog jeg dernæst turen til Berlin weekenden efter for at deltage i stævnet International Banzai Cup 2018. Stævnet var tænkt som et træningsstævne, hvor det vigtigeste var, at få en god følelse på arealet og dernæst få afprøvet nye teknikker fra træningen.

Jeg tog guld i u21 – 50 kg. Dog havde jeg efter kampene i u21-puljen blandede følelser, men jeg fik samlede mig selv op mentalt inden senior puljen gik i gang. Det lykkes mig, at komme stærkere på arealet og tog dermed også guldet i senior -50 kg.

Pokaler fra International Banzai Cup 2018.

Ugen efter, tog jer turen til Polen for at deltage i Polish Open, som er Europas største internationale stævne med 1600 deltagere.

Derudover var Polish Open vores 2. udtagelse stævne til u21EM og senior EM 2019.

Med 4 guldmedaljer for de 2 forrige weekender, tog jeg også guldet i u21 puljen til Polish open! Desværre tabte jeg første kamp i senior, til en lidt akavet kæmper fra Polen, hvor det desværre ikke lykkedes for mig at få styr på hendes bagerste hånd.

Men overordnede set, havde jeg en god følelse igennem alle mine kampe og sidder derfor nu og “tripper” for at komme afsted til sæsonens 2 sidste internationale stævner.

I November afholdes De Nordiske Mesterskaber i Finland, hvilket jeg set enormt meget frem til. Starten af december, tager jeg den lange tur til Shanghai i Kina for at deltage i WKF Karate1 series A – Hvor jeg forhåbentlig kan vinde nogle kampe, og dermed point til WKF´s verdensrangliste.

 

Alt det bedste!

Mille

 

 

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.