U21 EM Aalborg 2019 – Precamp

Kære alle,

Som forberedelse mod U21 EM der afholdes 8-10. februar er vores precamp allerede godt i gang inden de første kæmpere går på arealet fredag morgen!

I forbindelse med precampen er de sidste teknikker blevet finpudset – men hvad der er nyt og et super initiativ fra forbundets side er de forberedelser vi har arbejdet med mentalt! Hvordan håndterer man nervøsiteten, samt hvordan gør vi den til vores ven i stedet for værste fjende?

Jeg har personligt selv gjort mig en masse tanker, hvilket jeg forhåbentlig får bragt med på arealet på søndag kl. 09!

Herunder finder du nogle stemningsbilleder fra vores precamp!

Håber at se mange af jer i løbet af weekenden, hvis ikke kan I følge med på Dansk Karate Forbunds instagram her: https://www.instagram.com/danskkarateforbund/?hl=da, hvor der vil være opdateringer weekenden over.