Mille Lennie

 

 

Mille Lennie Hjerrild
Født 1. januar 2000
Højde ca. 162 cm
Kampvægt (U21) -50 kg

Jeg bor i Horsens – Til daglig går jeg i 3.G på Horsens Gymnasium og er tilknyttet sportslinien under Sportscollege Horsens (basislinien). Det giver mig mulighed for to morgen træningspas af 2 timer pr. uge i Fit & Sund. Der har vi tilknyttet personlig fysisk træner. Mit fritids job hos Energilageret har jeg valgt at sige op for at få tid at fokuserer 100% på skole og karate. Det vil sige at jeg som gymnasieelev ikke har nogen form for indtægt og at jeg derfor er 100% afhængig af den støtte jeg modtager fra sponsorer for at kunne deltage ved internationale stævner og min træning to gange ugentligt i Aalborg.

Ud over skolen og lektier, har jeg samlet 2 ugentlige klubtræninger i Horsens Shotokan Karate, samt 2 ugentlige træningspas ved Sportskarate.dk i Aalborg under landstræner Allan Busk. Træningen hos sportskarate.dk er 100% målrettet mod stævner. Om torsdagen er jeg hjælpeinstruktør i Horsens Shotokan Karate på junior holdet, hvor vi træner målrettet mod gradueringer (ny bæltefarve) hvert halve år.

I juli 2015 blev jeg udtaget til en plads på landsholdet under Dansk Karate Forbund i cadet -47 kg. Mit mål i 2019 er at komme i betragtning til en udtagelse til NM i Estland til efteråret samt en udtagelse til U21 VM.

Jeg har trænet karate i 10 år, og befinder mig rigtig godt i den konkurence mæssige del af karate sporten, da jeg absolut er et udpræget konkurence menneske.

Samtidig er det kun dine egne præstationer der her er bestemmende for succes.